Caja

Kuvia

Linkkejä

Me

Me ollaan Heli ja Jyrki Koivusalo. Lapsia meillä on kaksi tyttöä ja poika.
Eerika on 11v ja Eevi 8v ja Veeti täyttää toukokuussa 6v.
Me asustellaan Nurmon Jaskarinkylässä.

Koiria meillä on
Amerikankettukoira Ippu joka tuli 28.1 yhdeksän vuotta. K
arkeakarvainen saksanseisoja Caja, joka syntyi 14.5.2017. Lisäksi meillä Asustelee amerikankettukoira Anis, joka on Ipun ensimmäisestä 2017 vuonna syntyneestä pentueesta

Iitan kanssa talvella 2009

Karkeakarvainen saksanseisoja Iita oli meillä ensimmäinen koira,
joka hankittiin Teija ja Risto Ronkaiselta Tupokselta huhtikuun alussa 2009

Ippu hankittiin kevät talvella 2012 jatkamaan tätä metsästys kautta talveen ja samalla hoitamaan kettuja pois fasaanien ja peltopyiden kimpusta.

Meillä on ollut Pirunkoipparin kennelnimella Ipulla kaksi pentuetta ja nyt Caja on astutettu.

Marraskuussa 2008 muutettiin tänne Nurmonjoen rannalle. Taidettiin me ehtiä
oikein nelisen kuukautta asustella täällä, kun alettiin seisojaa etsimään.
Nuoresta asti haaveena on ollut saada saksanseisoja. Suurin syy varmasti siihen
oli kun vanhemmillani on maatilamatkailua Ylistaron Hanhikoskella, joka sijaitsee n5km päässä Karhunmäestä. Niinpä meillä on syksyisin monen karvaista lintukoiraa. Olin sitten nuoresta asti paljon maasto oppaana koiraporukoille ja siitä se ensi kipinä kai tuli. Jostakin syystä jo silloin mielessä oli karkeakarvainen saksanseisoja.

Heli ei harrasta metsästystä, vaikka toki joskus on mukana ollut. Lapset ovat alkaneet pikkuhiljaa olemaan välillä mukana. Mulla sen sijaan harrastus vie suuren osan vapaa-ajasta. Kesäisin ammun haulikolla trappia, compakkia ja jonkuverran myös muita lajeja. Ylistaron metsästysseuran järjestämiä kilpailuja täytyy myös olla järkkäilemässä. Syksyt alkaa kyyhkyjahdilla ja siitä eteenpäin Cajan kanssa kaikenmoista linnustusta.
Iitan kanssa on pyydetty myös supikoiria. Myös hirvijahti on kuulunut syksyn menoihin vuodesta 2005. Kettujahti jatkaa myös mukavasti kautta talvisin.

Toimin Ylistaron metsästysseuran puheenjohtajana.
Olen myös muutamien muiden metsästysseurojen jäsen.
Kuulun myöst Suomen metsästäjäliiton Pohjanmaanpiirin hallitukseen.